Fotbalistul de 40.000.000€, OUT de la Barcelona? Agentul jucătorului nu a lăsat loc de interpretare

Vitor Roque (19 ani) a fost transferat de Barcelona de la Athletico Paranaense în schimbul sumei de 40 de milioane de euro, iar brazilianul s-a alăturat lotului formației din Catalonia în această iarnă.

Totuși, pare că Xavi a fost împotriva transferului, deoarece antrenorul formației blaugrana nu a apelat la serviciile brazilianului nici în momentele în care Barcelona avea nevoie de gol.

Vitor Roque a bifat doar 310 minute de la momentul transferului, iar în ultimele 4 partide a rămas rezervă neutilizată.

Agentul lui Vitor Roque: ”Dacă Barcelona nu îl lasă să joace, atunci vom căuta un alt club”

După ce soția atacantului brazilian a postat un mesaj pe rețelele sociale în legătură cu situația fotbalistului, a venit rândul impresarului să vorbească pe seama acestui subiect, scrie digisport.ro.

Agentul lui Vitor Roque a transmis un mesaj cât se poate de clar. În cazul în care brazilianul nu va prinde minute la Barcelona, îi va căuta clientului său o nouă echipă, unde să-și poată arată calitățile evidențiate în campionatul din Brazilia.

”Un împrumut în vară? Nu, este periculos pentru un jucător tânăr. În cazul acesta, trebuie să fie un transfer definitiv.

Cea mai bună opțiune ar fi să rămână la Barcelona și să joace. Dacă Barcelona nu îl lasă să joace, atunci vom căuta un alt club”, a afirmat agentul lui Vitor Roque, citat de Fabrizio Romano.