FOTO: Cea mai sexy atletă din lume și banii pe care îi face din sport! Cum arată femeia

Alica Schmidt s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris în proba de ștafetă mixtă de 4×400 de metri. Sportiva în vârstă de 25 de ani se bucură de succes și în afara pistei de atletism, ea fiind supranumită „cea mai sexy atletă din lume”.

Faptul că este una din cele mai sexy sportive i-a adus un număr mare de fani pe rețelele de socializare, alergătorul german adunând 4,9 milioane de urmăritori pe Instagram și încă 2 milioane pe TikTok.

Alica Schmidt face o adevărată avere din postările pe social media

Alica Schmidt face o avere din pozele pe care le pune pe rețelele sociale. Schmidt a dezvăluit că a refuzat recent o propunere de șase cifre după ce a recunoscut că ea câștigă doar 713 euro pe lună din atletism.

Iar acum Schmidt este pregătită pentru debutul ei olimpic, după ce a călătorit la Tokyo pentru Jocurile din 2020, dar în cele din urmă nu a concurat. Sprintera și-a sărbătorit calificarea pe TikTok, ea declarând că „sezonul olimpic a început oficial”.

Lucrurile se îmbunătățesc pentru vedeta din social media, care a dezvăluit recent că a refuzat un contract de sponsorizare uriaș în valoare de șase cifre, în ciuda faptului că ea câștigă 713 euro pe lună ca atlet profesionist.

„În urmă cu două luni am primit o ofertă de la un brand bine cunoscut. Dar nu o susțineam sută la sută. Nu mă simțeam confortabil cu ea. Ar fi fost vorba de o sumă de șase cifre pentru o campanie. În principiu, trebuie să spun că nu este ușor pentru majoritatea atleților germani să trăiască din sport. Bineînțeles că se pot face bani din competiții. În cele mai multe competiții nu câștigi niciun ban.

Personal, nu aș putea trăi doar din aceste sume, deoarece pentru multe concursuri mai trebuie să plătești costurile de călătorie și de hotel, care nu sunt întotdeauna acoperite. Cei mai mulți dintre noi studiem part-time pentru a ne crea o a doua sursă de venit sau chiar avem mini joburi pe care le facem în paralel”, a declarat Alica Schmidt, potrivit publicației britanice The Sun.

Alica Schmidt are doar 25 de ani, dar este una dintre cele mai urmărite atlete din toată lumea. Pe rețelele de socializare, tânăra este în centrul atenției, acolo unde postează imagini și de la antrenamente, spre încântarea fanilor.

Sursa foto: Instagram Alica Schmidt