Adio, PSG! Transferul lui Kylian Mbappe urmează să fie anunțat, după eliminarea din Champions League! Câți bani va câștiga

PSG a fost eliminată din UEFA Champions League, după ce a pierdut, scor general 0-2, cu Borussia Dortmund în faza semifinalelor.

A fost ultimul meci în UEFA Champions League la PSG pentru Kylian Mbappe, care va pleca în vară, liber de contract, decizie pe care i-a comunicat-o clubului încă din luna februarie.

Un anunț oficial în acest sens nu a fost făcut încă, pentru că exista posibilitatea ca PSG și Real Madrid să se întâlnească în finala UEFA Champions League, iar francezul ar fi fost supus unei presiuni suplimentare. Situația nu mai poate apărea acum.

Sport Bible scrie că, după eliminarea PSG-ului din UEFA Champions League, o comunicare oficială despre plecarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid urmează să apară.

Salariu de 15 milioane de euro pentru Kylian Mbappe

Kylian Mbappe a ales latura sportivă în detrimentul celei financiare în momentul în care a ales să plece la Real Madrid, club care îi oferă un salariu mult mai mic decât cel pe care îl avea la PSG.

Francezul va avea un salariu de ”doar” 15 milioane de euro pe an, în comparație cu cele 70 primite la PSG. Își va rotunji, însă, veniturile din bonusul de instalare de 150 de milioane de euro pe care Real Madrid i-l va da și care va fi împărțit în tranșe plătite în cei 5 ani de contract.