Fotbalistul scos de pe teren după doar 26 de minute din Real Madrid – Bayern Munchen

Real Madrid a primit vizita celor de la Bayern Munchen, pe Santiago Bernabeu, în returul semifinalelor Champions League (în turul din Germania, scorul a fost 2-2).

Însă, pentru unul dintre cei 22 de jucători trimiși pe teren din primul minut de Carlo Ancelotti (64 de ani) și Thomas Tuchel (50 de ani), partida s-a încheiat încă de la jumătatea primei reprize, scrie digisport.ro.

Serge Gnabry s-a accidentat în minutul 26 și a fost înlocuit cu Alphonso Davies

În minutul 26 al partidei de pe Santiago Bernabeu, Serge Gnabry (28 de ani), atacantul lateral al lui Bayern Munchen, s-a așezat pe gazon și a acuzat mai multe dureri musculare. La scurt timp, medicii de pe banca lui Bayern au intrat pe teren pentru a-i oferi îngrijiri fotbalistului bavarez.

Însă, în cele din urmă, Gnabry nu a mai putut continua partida, astfel că Thomas Tuchel a decis să-l introducă pe gazon în locul său pe Alphonso Davies (23 de ani), fundașul stânga care ar putea îmbrăca din sezonul următor chiar tricoul lui Real Madrid.

Pe parcursul acestui sezon, Gnabry s-a confruntat cu mai multe probleme de ordin medical. Din cauza acestora, atacantul a evoluat doar în 19 partide pentru ”Bavarezi” în actuala stagiune, în toate competițiile (a marcat 5 goluri și a oferit două assist-uri).