Problemele continuă! Fotbalistul de 80.000.000€ al PSG-ului și-a dat acordul să semneze cu Barcelona

Paris Saint-Germain a primit o nouă veste proastă, imediat după ce a fost eliminată în semifinalale UEFA Champions League de către Borussia Dortmund, scor 0-2 la general.

Luis Enrique a fost numit antrenorul celor de la PSG în vara anului 2023, iar spaniolul a venit cu o abordare diferită. Echipa se bazează mult mai mult pe jucătorii tineri, după ce în ultimii ani Nasser Al-Khelaifi a adus în capitala Franței numai fotbaliști deja consacrați.

Xavi Simons a ales și și-a dat acordul să semneze cu Barcelona! Vrea să meargă în Catalonia sub formă de împrumut
Xavi Simons (21 de ani) este un mijlocaș ofensiv împrumutat de PSG la RB Leipzig până la finalul sezonului. Cota de piață a olandezului a explodat, iar acesta a ajuns să valoreze 80 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, după cele 15 pase de gol și 9 goluri reușite în acest sezon.

Simons urma să se întoarcă la PSG în vară, acolo unde este foarte apreciat de Luis Enrique, dar acesta s-a răzgândit. Conform celor de la Mundo Deportivo, fotbalistul are un angajament contractual prin care își poate alege destinația în cazul în care ar vrea să plece sub formă de împrumut pentru încă un sezon, iar aceasta ar fi ales Barcelona, formație care l-a crescut.

Olandezul știe că Barcelona este interesată de el, iar Xavi Simons și agentul său au stabilit o întâlnire cu președintele PSG-ului, Nasser Al-Khelaifi, pentru a se asigura că nu va sta în calea mutării.

Un transfer definitiv este exclus, pentru că PSG nu l-ar ceda pe Simons pentru mai puțin de 100 de milioane de euro, sumă pe care Barcelona nu și-o permite în acest moment, din cauza problemelor financiare.