START Finala Cupei Moldovei la Fotbal Feminin: „Suntem pe calea să obținem a 6-a cupă din istoria clubului”

Agarista CSF Anenii Noi 2020 și Real Succes ȘS11 Pudra-Chișinău vor juca astăzi, de la ora 17:00, în finala Cupei Moldovei la fotbal feminin, ediția a XXVII-a. Finala va avea loc pe stadionul Zimbru din Chișinău, iar intrarea este liberă.

Contactat telefonic înainte de meci, Dumitru Plămădeală, ofițerul de presă Agarista, s-a arătat a fi destul de încrezut în victoria fetelor de la Agarista.

„Atmosfeta la Agarista este foarte bună. Suntem pe calea să obținem a 6-a cupă din istoria clubului. Avem 6 campionate câștigate și ne dorim acest trofeu. Real Succes ne poate face probleme, dar noi avem jucători cu experiență. Azi Ludmila Caraman joacă joacă al 100-lea meci pentru Agarista. Este aici de la înființarea echipei. La fel, căpitanul Cristina Musteață și Ludmila Andonii, două jucătoare extraordinare care evoluează din prima zi. Anul trecut am câștigat de la Nimoreni și vrem să câștigăm a doua cupă la rând,” a declarat Dumitru Plămădeală, ofițerul de presă Agarista, pentru RealMedia.

Fiind întrebat dacă vor primi prime, acesta ne-a spus că jucătoarelor Agarista, ca și la orice echipă, li se vor acordă prime, nemenționând în ce sumă.

Agarista CSF Anenii Noi este într-adevăr unul dintre liderii fotbalului feminin din Moldova, iar succesul lor rapid în competițiile naționale este remarcabil. Agarista CSF Anenii Noi a mai devenit deținătoare a Cupei în anii 2018, 2019, 2020, 2022 și 2023.