Ce lovitură pregătește Real Madrid! Florentino Perez pune pe masă 45.000.000€ pentru următorul transfer

În ultimii ani, Florentino Perez (77 de ani) a dat mai multe lovituri pe piața transferurilor, după ce a adus jucători precum Vinicius Junior, Rodrygo, Jude Bellingham, Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouameni și Endrick.

Președintele lui Real Madrid continuă să exploreze piața, iar conducătorul de pe Santiago Bernabeu a pus ochii pe un nou jucător foarte tânăr.

Real Madrid oferă 45 de milioane de euro pentru Franco Mastantuono de la River Plate

Real Madrid plănuiește să înceapă negocierile cu River Plate pentru a încerca să-l aducă pe Santiago Bernabeu pe argentinianul Franco Mastantuono, un fotbalist de numai 16 ani.

Conform lui Fabrizio Romano, Real Madrid plănuiește să ofere nu mai puțin de 45 de milioane de euro pentru tânăra speranță a fotbalului argentinian, suma la care este setată clauza de reziliere a acestuia. Numai că Realul vrea să negocieze cu formația din Argentina condițiile de plată.

Totuși, renumitul jurnalist italian notează faptul că formația din capitala Spaniei nu a înaintat încă o ofertă oficială pentru Franco Mastantuono.

Real Madrid nu doreşte să rateze încă o “perlă” a fotbalului argentinian, aşa cum s-a întâmplat cu Julian Alvarez, fostul atacant al lui River Plate, care a ajuns la Manchester City din cauza incapacităţii clubului din capitala Spaniei de a elibera un loc de extracomunitar.