EXCLUSIV Interviu cu Nana Yaw, președintele Petrocub! Ce surprize pregătește acesta fotbalului moldovenesc și ce planuri are pentru noua campioană

„Sunt foarte fericit pentru titlul obținut aseară. Sunt fericit pentru suporteri, pentru Mihai Usatîi, pentru tot bordul de la Petrocub.”

Sunt cuvintele lui Nana Yaw, președintele Petrocub, care a oferit astăzi un interviu pentru RealMedia.

„Această victorie va ajuta să dezvoltăm fotbalul moldovenesc. Pentru că jucătorii noștri campioni vor juca și joacă pentru Moldova, Naționala se poate baza pe ei. Mă bucur că Petrocub oferă atâția jucători Naționalei și că echipa noastră e creată din tot mai mulți fotbaliști moldoveni,” ne-a mărturisit președintele noii campioane a Moldovei la fotbal.

Întrebat dacă după titlul obținut, Petrocub va investi în fotbaliști, Nana Yaw a declarat că acum cu siguranță vor urma transferuri la Petrocub.

„Dar nu uităm că politica echipei noastre e ca echipa să fie formată 70% din fotbaliști moldoveni. Petrocub nu este doar un club, dar o familie mare, și nu crează individualități dar personalități, produce talente,” ne-a mai mărturisit președintele Petrocub.

Nana Yaw provine din Ghana, acolo unde în perioada 2020 – 2023 a activat în calitate de director general la clubul Asante Kotoko.

Fiind întrebat cum a ajuns în Moldova și la Petrocub, Nana ne-a mărturisit că este prieten bun cu Veniamin Sosnovschi, fostul director sportiv la FC Milsami Orhei.

„Venind la el în ospeție am rămas cucerit de Hâncești și de oamenii de aici. Acum îmi doresc să ajut la dezvoltarea fotbalului moldovenesc și a Petrocubului, să obținem performanțe în Europa și la anul să luptăm din nou pentru titlu,” a conchis președintele campioanei Moldovei, Petrocub.