EXCLUSIV Mesajul fondatorului Petrocub, Mihail Usatîi, pentru FMF, după ce hânceștenii au obținut marea victorie

Fondatorul Clubului de Fotbal Petrocub, Mihail Usatîi, mulțumește Federației Naționale de Fotbal (FMF) pentru arbitraj corect și imparțial, în urma campionatului de fotbal, după ce hânceștenii au devenit campioni.

„Jos pălăria în fața Federației de Fotbal. Se vede că sunt schimbări mari spre bine. Am avut parte de un arbitraj corect. Asta e o adevărată industrie, iar ei și-au făcut lucrul onest,” a declarat pentru RealMedia Mihail Usatîi.

Amintim că Petrocub Hîncești a câștigat în premieră titlul de campioană a Moldovei la fotbal. Cu o etapă înainte de finalul campionatului, hânceștenii au acumulat 21 de puncte, cu 4 mai multe decât Zimbru, clasată a doua.

Astfel, Petrocub devine a 6-a echipă care reușește să câștige titlul de campioană națională după independența Moldovei.

După ce echipa sa a devenit campioană națională în premieră, Usatîi a subliniat rolul crucial al arbitrajului echitabil în asigurarea unui mediu competitiv și corect pentru toate echipele implicate.

„Nu putem decât să fim recunoscători pentru eforturile depuse de arbitri în fiecare meci și pentru integritatea lor exemplară”, a declarat Mihail Usatîi pentru RealMedia, adăugând că acest succes nu ar fi fost posibil fără contribuția lor.

În acest context, Mihail Usatîi a mai ținut să menționeze că transparența și corectitudinea în fotbal sunt din ce în ce mai apreciate de către comunitatea sportivă și suporterii pasionați.