VIDEO: Vadim Rață, după retrogradarea FC Voluntari: „Nici nu ai ce spune, frustrarea este prea mare”

FC Voluntari a eșuat împotriva Universității Cluj. Vadim Rață, moldoveanul fotbalist la Voluntari, a recunoscut că pe parcursul întregului sezon au fost instabili. 

,,Nu cred că retrogradarea s-a produs în acest play-out, dar tot sezonul am fost instabili. Trebuia mai multe puncte să obținem în campionat. Mă uitam în vestiar la colegii mei, toți cu experiență, fotbaliști buni. Asta e, se întâmplă. Trebuie să mergem mai departe, apoi vedem ce se va întâmpla. În cele 20 de minute cât am stat în vestiar nimeni nu a scos o vorbă. Nici nu ai ce spune, frustrarea este prea mare,” a declarat Vadim pentru RealMedia.

Florin Pârvu, antrenorul lui FC Voluntari, s-a declarat șocat după eșecul împotriva Universității Cluj. Antrenorul a spus în repetate rânduri că îi pare rău de ceea ce s-a întâmplat și a transmis că încă nu știe ce se va întâmpla la club din sezonul viitor sau dacă tehnicianul va rămâne și în Liga 2.

„Suntem șocați. Suntem în stare de șoc. Băieții n-au plecat din vestiar, nici nu s-au dezbrăcat. Nu ne-am așteptat. Eram la mâna noastră și ne trebuia o victorie, puteam să ne salvăm direct. Chiar și cu un egal mergeam la baraj. O presiune foarte mare pe umerii jucătorilor și n-am reușit azi să ne ridicăm la nivelul jocului.

Îmi pare foarte, foarte rău de acest grup. Am găsit la Voluntari un grup foarte unit. Îmi pare rău pentru ei, sunt foarte dezamăgit. Meritau să fie în Liga 1 și sezonul următor. Îmi pare rău pentru comunitatea din Voluntari. Aici sunt condiții bune și meritau echipă în Liga 1. Nu ne-am atins obiectivul și e o dezamăgire foarte mare.”