Ce surpriză! Fotbalistul pentru care Liverpool e gata să plătească 116.000.000€

Liverpool se pregătește cu adevărat de o nouă eră!

După ce Jurgen Klopp (56 de ani) și-a anunțat plecarea de pe Anfield, șefii ”Cormoranilor” sunt gata să dea o adevărată lovitură pe piața transferurilor.

Liverpool îl vrea pe Anthony Gordon

Potrivit presei din Marea Britanie, Liverpool se pregătește să ”spargă banca” în această vară și să realizeze cel mai scump transfer din istoria clubului.

Conform celor de la Daily Express, ”Cormoranii” vor să ofere nu mai puțin de 100 de milioane de lire sterline, aproximativ 116 milioane de euro, în schimbul lui Anthony Gordon. Decarul celor de la Newcastle are un sezon fabulos cu 10 goluri și 10 pase decisive în cele 34 de meciuri jucate în Premier League.

Liverpool vrea să profite de problemele cu fairplay-ul financiar al ”Coțofenelor” și să-l aducă pe englezul de 23 de ani pe Anfield.

Există și o problemă. Anthony Gordon este un produs al academiei celor de la Everton, rivala din oraș a ”Cormoranilor”.

În locul lui Jurgen Klopp, șefii ”Cormoranilor” au decis să îl numească succesor pe Arne Slot (46 de ani), actualul antrenor al celor de la Feyenoord.

După ce s-a vorbit despre posibila numire a olandezului, tehnicianul de 46 de ani a confirmat că va sta pe banca celor de la Liverpool din sezonul viitor.

Arne Slot a anunțat că este doar o chestiune de zile până când va fi anunțat oficial.

”Încă nu e totul chiar gata, dar e vorba doar de o chestiune de câteva zile. Încă nu a fost comunicat, dar se va întâmpla cu siguranță”, a spus Arne Slot, citat de goal.com.