Denis Vieru revine în lupte. Află motivul absentării, dar și detalii de la Andrei Golban despre mondialul din Abu Dhabi

Denis Vieru revine în lupte după o perioadă de absență. Detalii de la Andrei Golban despre mondialul din Abu Dhabi, dar și despre alegerea importantă pe care urmează să o facă pentru Jocurile Olimpice.

,,Lotul de judocani se află acum la Hâncești unde se pregătesc pentru mondialele din Abu Dhabi. Miza este Denis Vieru care intră în concurs după o perioadă în care s-a antrenat separat pentru a se proteja de traume,” a declarat președintele Federației Naționale de Judo, Andrei Golban, pentru RealMedia.

Ce ține de alegerea între Osmanov și Pelivan pentru Jocurile Olimpice, Andrei Golban ne-a mărturisit că alegerea va fi făcută după campionatul mondial.

Băieții se antrenează foarte bine, nu vreau sa vorbesc de ei. Ei au nevoie acum de liniște pentru a se concentra înainte de lupte. Adil și Petru sunt prieteni buni si mă bucur să am doi sportivi atât de buni într-o categorie. Mi-aă dori sa am și 4 sportivi buni la fiecare categorie calificați ca să am de unde alege,” a mai adăugat Golban, pentru RealMedia.

Amintim că Adil Osmanov și Petru Pelivan sunt ambii calificați la Jocurile Olimpice, însă, luptând ambii în aceiași categorie, va fi nevoie ca Federația să aleagă doar unul dintre cei doi sportivi pentru a ne reprezenta țara la Paris.