Nicolae Juravschi, reacție la învinuirile aduse de Ivan Gheorghiu: „Nu faceți gălăgie de prost gust în societate“

Președintele Comitetului Național Olimpic (CNOS), Nicolae Juravschi, a reacționat la învinuirile aduse de președintele Federației Naționale de Lupte, Ivan Gheorghiu. Acesta a declarat pentru RealMedia că decizia referitor la sportivii de la lupte încă nu este luată.

Nu faceți gălăgie de prost gust în societate. Acum este important să mobilizăm sportivii să fie într-o formă bună la Jocurile Olimpice. Decizia încă nu este luată,” a declarat președintele CNOS.

Amintim că Ivan Gheorghiu i-a adus mai multe învinuiri președintelui CNOS, Nicolae Juravschi, dar, cel mai important, acesta s-a arătat indignat de faptul că CNOS, a decis ca, din lipsa surselor financiare, la Jocurile Olimpice de la Paris, luptătorii moldoveni să aibă un singur antrenor pentru 2 sportivi. Asta în timp ce, potrivit lui Gheorghiu, normal era ca fiecare sportiv să aibă câte 2 antrenori sau cel puțin unul.

Citește mai multe detalii aici: Ivan Gheorghiu, apel public la ajutor: „Invidia și mârșăvia nu au limite. Ajutați-ne, vă rog! Nu mai știm cum să luptăm cu acești bandiți de la CNOS”