EXCLUSIV „Conflictul” între Gheorghiu și Juravschi continuă: „Dacă nu au bani, să spună din timp ca să identific singur resurse”

Epopeea cu „conflictul” dintre președintele Federației de Lupte, Ivan Gheorghiu și președintele Comitetului Național Olimpic (CNOS) continuă.

„Este adevărat, nu am primit încă nici un act confirmativ prin care să ne anunțe oficial. Am fost sunați la Federație și înștiințați de Larisa Popova, vicepreședintele CNOS, precum că posibil, luptătorii, vor dispune de un antrenor la doi sportivi. Am reacționat pentru că am nevoie de un act oficial și nu rămânem la nivel de discuții doar. Asta a fost marți. Eu din start am împuternicit pe cineva ca să o contactam pe Cristina Vasileanu, secretar general CNOS, pentru a primi documente confirmative. La care ni s-a răspuns că în timp rapid vom fi anunțați. Dar noi nu putem aștepta. Federația de Lupte deja și-a format delegația, persoanele necesare de a merge cu sportivii. Dacă ei nu au bani, sa știu ca să identific resursele necesare,” a declarat Ivan Gheorghiu pentru RealMedia.

Președintele Federației de Lupte vine și cu o ipoteza de-a dreptul șocantă.

„Juravschi face în fel și chip ca să nu-l depășească cineva la succese. Pune piedici, pune interesul personal mai sus ca cel național, altfel eu nu îmi explic de ce se procedează așa,” a mai declarat Ivan Gheorghiu.

Amintim că Ivan Gheorghiu i-a adus mai multe învinuiri președintelui CNOS, Nicolae Juravschi, dar, cel mai important, acesta s-a arătat indignat de faptul că CNOS, ar fi decis ca, din lipsa surselor financiare, la Jocurile Olimpice de la Paris, luptătorii moldoveni să aibă un singur antrenor pentru 2 sportivi. Asta în timp ce, potrivit lui Gheorghiu, normal era ca fiecare sportiv să aibă câte 2 antrenori sau cel puțin unul.

Citește mai multe detalii aici: Ivan Gheorghiu, apel public la ajutor: „Invidia și mârșăvia nu au limite. Ajutați-ne, vă rog! Nu mai știm cum să luptăm cu acești bandiți de la CNOS”

Nicolae Juravschi, reacție la învinuirile aduse de Ivan Gheorghiu: „Nu faceți gălăgie de prost gust în societate“