EXCLUSIV Secretarul Federației de Lupte confirmă că a fost sunat de la CNOS. Reacția Comitetului și învinuirile aduse lui Gheorghiu

Leonid Stoțchi, secretarul General al Federației Naționale de Lupte, ne-a confirmat că a fost sunat de către secretarul general al Comitetului Național Olimpic (CNOS), iar alături era și Larisa Popova, vicepreședintele (CNOS) care i-a confirmat că posibil să meargă la Jocurile Olimpice doar un antrenor la doi sportivi din cadrul Federației de Lupte.

La rândul său, Larisa Popova, vicepreședinte (CNOS), contactată telefonic de către RealMedia, ne-a spus că nu a vorbit cu nimeni de la Federația de Lupte la telefon.

„Ce vorbește Ivan Gheorghiu, poate să vorbească, el poate spună doar ce visează noaptea. Eu nu am sunat pe nimeni de la Federatia de Lupte, nu am vorbit cu Leonid Stoțchi. Deja mi se pare o joacă de copii,” a declarat vicepreședintele CNOS.

Am telefonat-o și pe Cristina Vasilianova, secretarul general (CNOS), care ne-a spus că Ivan Gheorghiu acum umilește nu doar președintele CNOS ci și întreaga echipă, și că ceea ce spune el sunt niște aberații.

„Sunt absolut niște aberații ceea ce spune Ivan Gheorghiu. Noi nu am sunat pe nimeni, toată corespondența cu federațiile o ducem prin email. Nu spun miciuni, dacă se poate de trecut poligraful de minciuni, eu sunt gata. Noi avem foarte mult de lucru, dar trebuie să stau să răspund presei. Ivan Gheorghiu este un om care provoacă scandaluri pe loc drept, în loc sa aibă grijă de sportivi. Se ocupă cu lucruri murdare. Președintele Federației de Lupte nu-l umilește doar președintele CNOS, dar întreaga echipă,” a declarat pentru RealMedia secretarul general CNOS.

Amintim că Ivan Gheorghiu i-a adus mai multe învinuiri președintelui CNOS, Nicolae Juravschi, dar, cel mai important, acesta s-a arătat indignat de faptul că CNOS, ar fi decis ca, din lipsa surselor financiare, la Jocurile Olimpice de la Paris, luptătorii moldoveni să aibă un singur antrenor pentru 2 sportivi. Asta în timp ce, potrivit lui Gheorghiu, normal era ca fiecare sportiv să aibă câte 2 antrenori sau cel puțin unul.

Citește mai multe detalii aici: Ivan Gheorghiu, apel public la ajutor: „Invidia și mârșăvia nu au limite. Ajutați-ne, vă rog! Nu mai știm cum să luptăm cu acești bandiți de la CNOS”

Nicolae Juravschi, reacție la învinuirile aduse de Ivan Gheorghiu: „Nu faceți gălăgie de prost gust în societate“