Exclusiv! Mihail Usatîi, detalii despre ceremonia de premiere care se pregătește la Hîncești pentru Petrocub

Petrocub, campioana Moldovei la fotbal, va primi cupa la Hîncești. Imediat după meciul care va avea loc la 20.00, jucătorii vor ridica trofeul, iar mai apoi va fi organizată o tombolă în baza biletelor de la intrare, eliberate gratis. Vor fi puse la bătaie 30 de tricouri a campionilor și 30 de fulare marca Petrocub.

Declarația a fost făcută pentru RealMedia de președintele de onoare și fondatorul Petrocub, Mihail Usatîi.

Mai mult ca atât, Usatîi ne-a mărturisit că planifică pe26 mai, în centrul orașului Hîncești planifică să organizeze o sărbătoare pentru toți susținătorii Petrocub.

„Avem în plan ca pe data de 26 mai, la orele 19.00-19.30 să organizăm în centrul orașului Hîncești alături de suporteri, o sărbătoare frumoasă alături de toți microbiștii și fanii Petrocub. Cu această ocazie vreau să invit toată suflarea Petrocubului alături de campioana țării,” a mai declarat Mihail Usatîi pentru Real Media.

Amintim că Petrocub Hîncești a câștigat în premieră titlul de campioană a Moldovei la fotbal. Cu o etapă înainte de finalul campionatului, hânceștenii au acumulat 21 de puncte, cu 4 mai multe decât Zimbru, clasată a doua.

Astfel, Petrocub devine a 6-a echipă care reușește să câștige titlul de campioană națională după independența Moldovei.