OFICIAL: Curățenia continuă! După Joel Matip, Liverpool a decis să renunțe la încă un jucător

Liverpool se pregătește de încheierea ”erei Jurgen Klopp”, care datează încă din toamna anului 2015.

Ultimul meci al germanului pe banca ”Cormoranilor” va fi cel de pe teren propriu, cu Wolves, din etapa a 38-a din Premier League.

Odată cu plecarea tehnicianului german de pe banca lui Liverpool, este așteptat ca mai mulți jucători să-i părăsească pe ”Cormorani” în vară, care să le facă loc fotbaliștilor care vor fi aduși de următorul antrenor al grupării din Merseyside, Arne Slot (45 de ani).

După Joel Matip, și Thiago Alcantara va pleca de la Liverpool în vară

La scurt timp după ce a anunțat plecarea lui Joel Matip (32 de ani) în vară, Liverpool a transmis pe site-ul oficial că și Thiago Alcantara (33 de ani) îi va părăsi pe ”Cormorani” la sfârșitul acestui sezon.

Mijlocașul spaniol oricum mai avea contract cu Liverpool până la încheierea acestei stagiuni, astfel că va pleca liber spre o altă formație. Conform informațiilor apărute până acum în presă, Alcantara ar putea ajunge fie în La Liga, fie în Arabia Saudită.

Pe parcursul acestui sezon, Alcantara s-a confruntat cu mai multe probleme de ordin medical și a evoluat doar 5 minute pentru ”Cormorani” (în înfrângerea cu Arsenal, scor 1-3, din etapa a 23-a din Premier League).

De altfel, pe fondul accidentărilor succesive pe care le-a suferit, spaniolul a jucat doar în 98 de partide pentru Liverpool în decurs de 3 sezoane (a marcat 3 goluri și a furnizat 6 pase decisive.