FOTO: Singapore a reunit cei mai buni stomatologi din lume! Liviu Guban: „Este o oportunitate unică de a contribui la evoluția medicinei dentare”

Peste 4000 de specialiști în implantologia stomatologică din întreaga lume și-au dat întâlnire la ITI WORLD SYMPOSIUM 2024, tocmai în Singapore.

La evenimentul care are loc o dată în 4 ani și adună lectorii care stau în fruntea chirurgiei orale mondiale au ajuns și participanți din Republica Moldova.

Aceștia au manifestat o implicare activă în discuții, împărtășire de experiență și chiar dezbateri cu lectorii de la acest eveniment.

Unul dintre stomatologii moldoveni care a participat la simpozion este dr. Liviu Guban.

Acesta ne-a mărturisit că este onorat să participe la acest simpozion unde se setează cele mai noi protocoale de tratament care vor îmbunătăți rezultatele medicilor stomatologi din întreaga lume.

„Este o oportunitate unică de a contribui la evoluția medicinei dentare și de a aduce beneficii pacienților noștri,” a mai adăugat Liviu Guban.

Pentru orice întrebare sau o programare la consultație la domnul doctor Liviu Guban, nu ezitați să-l telefonați: 0 (69) 337593 – cel care face din imposibil realitate!