Refuzată de mai mulți antrenori, Bayern Munchen a apelat la o variantă la care nimeni nu se aștepta

Bayern Munchen caută în continuare un înlocuitor pentru Thomas Tuchel, antrenor de care a anunțat că se va despărți la finalul sezonului.

Chiar dacă în ultimul timp se zvonea că neamțul ar continua și din următorul sezon în Bavaria, Thomas Tuchel a confirmat despărțirea.

Bayern Munchen s-a interesat de mai mulți antrenori în ultimele luni, precum Zidane, Xabi Alonso, Ralf Rangnick, Nagelsmann, Hansi Flick, Julen Lopetegui, însă nu a ajuns la un acord cu niciunul dintre antrenorii menționați.

Bayern Munchen se interesează de Vincent Kompany, antrenor care a retrogradat cu Burnley din Premier League

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, Vincent Kompany este o opțiune pe care conducerea lui Bayern Munchen o ia în considerare, pentru postul de antrenor, în ciuda faptului că antrenorul belgian a retrogradat cu Burnley în Championship.

Acest anunț al renumitului jurnalist a luat prin surprindere pe multă lume, întrucât Vincent Kompany a avut un bilanț slab în acest sezon de Premier League.

În 38 de etape, Burnley a înregistrat cinci victorii, nouă rezultate de egalitate și 24 de înfrângeri, ceea ce înseamnă o medie de 0,63 de puncte pe meci, scrie digisport.ro.

Kompany a fost numit antrenorul lui Burnley în iulie 2022 și tot el a dus echipa în Premier League, însă rezultatele sau nu indicau că va fi luat în seamă de un club precum Bayern Munchen, care se pretează a fi unul dintre cele mai mari din Europa și, implicit, din lume.

Max Eberl, CEO-ul lui Bayern Munchen, a făcut anunțul: ”Următorul antrenor nu o să fie italian”

Despre posibila venire a lui Roberto De Zerbi la Bayern Munchen s-a vehiculat foarte mult și înainte ca Brighton să anunțe despărțirea de italian.

Totuși, Max Eberl, CEO-ul bavarezilor, a fost întrebat în legătură cu noul antrenor al echipei, iar oficialul nemților a dezvăluit că înlocuitorul lui Thomas Tuchel nu o să fie italian.

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, De Zerbi a purtat câteva discuții cu conducerea lui Bayern Munchen în martie și aprilie, însă conducerea bavarezilor a luat decizia, iar italianul nu va fi noul antrenor de pe Allianz Arena.

Chiar și așa, pentru Roberto De Zerbi rămân și alte uși deschise. Barcelona, care este foarte aproape să îl demită pe Xavi, este o posibilitate pentru antrenorul extrem de apreciat de Pep Guardiola.