EXCLUSIV Ore numărate până la marea finală: Imagini exclusive de la ședința naționalei de Rugby, înainte de meciul cu Luxemburg

Au mai rămas ore numărate până la marea finală a diviziei valorice Conference 2023-2024 din cadrul Campionatului European la rugby 15!

Sunt două finaliste și doar o singură câștigătoare va obține biletul de calificare în Trophy, Moldova sau Luxemburg. Meciul decisiv va avea loc sâmbătă, 25 mai, ora 18:00, în Luxemburg.

Așadar, „Haiducii” se pregătesc intens pentru confruntarea cu Luxemburg. Echipa a fost surprinsă în timpul ultimei ședințe de până la meci.

Atât antrenorul Veaceslav Titica cât și staff-ul său tehnic au pus accentul pe strategii defensive și tactici de atac, în încercarea de a asigura o victorie categorică în meciul ce urmează.

„Suntem pregătiți să dăm totul pe teren. Luxemburg este un adversar respectabil, dar avem încredere în forțele noastre,” a declarat Veaceslav Titica pentru RealMedia.

În deplasare, alături de națională, a mers și președintele Federației Naționale de Rugby, Anatolie Curechi. Acesta a menționat în cadrul ședinței din această seară că urmează a fi un meci foarte complicat, însă el are toată încrederea atât în jucătorii săi cât și în antrenorul Veaceslav Titica, și este sigur că meciul de mâine va aduce un rezultat pozitiv pentru naționala noastră.

Suporterii moldoveni sunt așteptați în număr cât mai mare să susțină echipa la meciul ce va avea loc mâine în Luxemburg. Printre altele, noi am aflat că moldovenii din diaspora se mobilizează intens să meargă la meci și să susțină „Haiducii”.

Rămâneți alături de noi pentru mai multe actualizări și imagini exclusive din culisele naționalei de Rugby a Moldovei!