Usatîi: „Tata este mândru de mine acum.” Interviu savuros cu finanțatorul Petrocub

,,În capul nostru este acum să luăm eventul la anul. Demult nu am văzut așa meci atât de frumos cu goluri excepționale.” Este declarația președintelui de onoare Petrocub, Mihail Usatîi, după ce echipa din Hîncești a luat în acest weekend Cupa Moldovei.

„Zimbru în frunte cu domnul Popescu ne-a neutralizat în prima repriză, dar și noi cu Martin am arătat că suntem campioni. Nu știu ce le-a spus antrenorul dar au ieșit altfel, parcă era altă echipă. Să recunoaștem că prima repriză am jucat după Zimbru. Noi i-am surprins cu viteaza jocului,” a mai declarat Usatîi pentru RealMedia.

De unde totuși vin reușitelor Petrocub?

„MVP-ul reușitelor de la Petrocub este Nicolae Usatii, fiul meu. El a ridicat echipa aceasta la un alt nivel, unul mai mare. El a avut curajul saă aducă jucători de valoare pe contracte de 3 ani și mai mult. Echipa de acum este construită de Nicu”.

Fiind întrebat cum au sărbătorit după cucerirea Cupei, acesta a menționat că după ce a sărbătorit cu echipa a mers în sat, acolo unde și își are originea clubul de fotbal Petrocub, la Sarata Galbenă.

„Am sărbătorit cu echipa, am chefuit, după asta am fost cu toată familia în sat ca să ne bucurăm de așa eveniment. Tatăl meu are 84 de ani, ei sunt microbiști mari. El este tare mândru de Petrocub. El retrăiește în felul lui, iar acum, în sfîrșit e bucuros de mine, e o picătură de mândrie. Și lumea din Sarata Galbenă e fericită, sunt apropiați de echipă. Din sat este și domnul Leonid Pascari, el e unul din oamenii importanți care a făcut și face multe la Petrocub,” a mai adăugat fondatorul Petrocub.

Ce tine de adversarii posibili din UCL, Usatîi a menționat că vrea un adversar ca să treacă mai ușor. „Noi respectăm toți adversarii, chiar suntem gata să luptăm cu toți.”