Dinamo face primul transfer, după salvarea de la retrogradare: salariu de 12.000€ pe lună

Dinamo rămâne și în sezonul viitor în Liga 1, după ce a învins-o pe Csikszereda, scor 2-0 la general, în barajul de menținere/promovare.

După 2-0 în prima manșă de pe Arena Națională pentru ”Câini”, ”Ciucanii” au sperat la o revenire în retur, însă fără reușită.

Gicu Grozav a cerut 12.000 de euro pe lună pentru a se întoarce la Dinamo

Dinamo rămâne în SuperLiga României, iar șefii echipei sunt gata să realizeze mai multe transferuri importante pentru a nu se mai bate la retrogradare.

Astfel, oficialii clubului au început deja să creioneze lotul, iar prima mutare este la un pas să se realizeze, după cum anunță cei de la Fanatik.

Conform sursei citate, Gicu Grozav (33 de ani) este gata să revină la Dinamo și le-a cerut șefilor clubului un salariu de 12.000 de euro pe lună. Oficialii nu au stat pe gânduri și au acceptat suma solicitată, iar în cel mai scurt timp atacantul lateral va primi o ofertă concretă.

Grozav nu este străin de Dinamo. Acesta a evoluat în două perioade pentru ”Câini” (februarie 2015 – iunie 2015 și octombrie 2018 – noiembrie 2019), iar în total a strâns 17 partide și a marcat de cinci ori.

166 de partide a adunat Gicu Grozav în Liga 1, timp în care a strâns 41 de goluri și 6 pase decisive.
Atacantul are și 30 de partide pentru naționala României și 5 goluri.
500 de mii de euro este cota de piață a lui Gicu Grozav, potrivit transfermarkt.com.
Dennis Politic: ”Iau în calcul și o prelungire a contractului”
La finalul partidei retur, Dennis Politic (24 de ani), marcatorul ”dublei” din tur, a vorbit despre viitorul său.

Atacantul de 24 de ani a anunțat că va începe discuțiile cu șefii lui Dinamo și nu s-a ferit să recunoască că ia în calcul și prelungirea contractului.

”Deocamdată mă bucur de această seară și de mâine voi discuta cu conducerea, să luăm o decizie. Bineînțeles că iau în calcul și o prelungire a contractului”, a spus Dennis Politic.

După cum a anunțat Andrei Nicolescu, Dennis Politic mai are contract și pentru sezonul viitor cu echipa din ”Ștefan cel Mare”.