Lotul de 25 de jucători cu care Belgia va merge la EURO 2024

Domenico Tedesco, selecționerul Belgiei, a anunțat în cursul zilei de marți, 28 mai, lotul de 25 de jucători cu care va merge la EURO 2024.

De Bruyne, Lukaku și Doku, printre jucătorii selecționați de Tedesco în lotul Belgiei pentru EURO 2024

Din lotul Belgiei, una dintre adversarele României de la EURO 2024, nu lipsesc staruri precum Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku, Jeremy Doku și Leandro Trossard, însă pe listă și-a făcut loc și un nume surprinzător: Axel Witsel (35 de ani), care-și anunțase retragerea din națională în urmă cu un an.

Din Grupa E de la EURO 2024, alături de România și Belgia, mai fac parte Ucraina și Slovacia.

Lotul Belgiei pentru EURO 2024: Johan Bakayoko, Yannick Carrasco, Timothy Castagne, Koen Casteels, Kevin de Bruyne, Maxim De Cuyper, Charles De Ketelaere, Zeno Debast, Jeremy Doku, Wout Faes, Thomas Kaminski, Romelu Lukaku, Dodi Lukebakio, Orel Mangala, Thomas Meunier, Amadou Onana, Lois Openda, Matz Sels, Arthur Theate, Youri Tielemans, Leandro Trossard, Arthur Vermeeren, Jan Vertonghen, Aster Vranckx și Axel Witsel.

Tedesco a mers la Madrid la începutul lunii mai pentru a se întâlni cu Witsel, care este căsătorit cu românca Rafaella Szabo. Cei doi au împreună trei copii și nu de puține ori și-au petrecut vacanțele pe Valea Prahovei. Tehnicianul şi-a făcut mea culpa şi i-a propus fotbalistului să revină la naţională. Witsel a apreciat acest gest şi acum e gata să joace din nou pentru Belgia.