Negocierile s-au încheiat! I-au pus pe masă 150 de milioane €, Jose Mourinho a dat răspunsul final

Jose Mourinho (61 de ani) a fost antrenorul echipei Legendelor Lumii, în meciul de adio al ”Generației de Aur”, câștigat de ”Tricolori” cu 3-2.

Giovanni Becali (71 de ani) fost agent de jucători și prietenul lui Jose Mourinho, a dezvăluit, ÎN DIRECT la Digi Sport, că antrenorul portughez are pe masă o ofertă de 150 de milioane de euro de la un club nou-promovat în Arabia Saudită.

Presa portugheză scrie că este vorba despre Al-Qadisiya, grupare care are planuri mari după promovarea în Saudi Pro League.

Saudiții i-au pus pe masă lui “The Special One” un contract pe 3 ani, cu un salariu de 50 de milioane de euro net pe sezon.

Jurnaliștii de la A Bola scriu că Jose Mourinho a refuzat propunerea celor de la Al-Qadisiya, din două motive: echipa nu are propriul stadion, iar antrenorul și-ar fi dorit să transfere nu mai puțin de 12 jucători, lucru asupra căruia nu s-a înțeles cu saudiții.

Jose Mourinho (61 de ani) a fost antrenorul Selecționatei Lumii în meciul cu Generația de Aur, câștigat de români cu 3-2.

Antrenorul portughez a publicat o serie de fotografii pe rețelele sociale cu unii dintre jucătorii pe care i-a avut sub ”comandă”, printre care una cu Fernando Couto, portughezul care este un nume important din istoria lui Lazio.

Fernando Couto a scris istorie la echipa rivală a formației pe care Jose Mourinho a antrenat-o ultima dată, AS Roma, astfel că portughezul a folosit o descriere inedită pentru fotografie.

”Singurul lazial pe care-l iubesc”, a scris Jose Mourinho pe fotografia cu Fernando Couto.

Postarea s-a viralizat rapid în Italia pe rețelele sociale. Toate site-urile apropiate de Lazio și de Roma au preluat-o, dar și publicații naționale, precum Corriere dello Sport și Il Messaggero.

Cu o seară înainte, Jose Mourinho a fost prezent la dineul care a precedat meciul de retragere. Marele antrenor portughez a fost atracția serii, dar a ieșit în evidență și într-un mod negativ, ca urmare a vestimentației alese, care poate fi văzută în galeria FOTO de mai sus.

Dacă toți ceilalți invitați, fie că este vorba despre bărbați sau despre femei, au avut ținute elegante, Jose Mourinho a venit într-un tricou de culoare albă și o pereche de pantaloni gri.

La emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, Jose Mourinho a fost ”taxat” pentru ținuta aleasă.

”Am senzația că nu i-au spus unde vine. Nu i-au zis și lui că e un banchet? Am rămas trăsnit. Cum să vii așa?”, a spus jurnalistul Radu Naum.