Anunțul făcut de Rodrygo, după ce toată lumea îl vedea „sacrificat” în vederea venirii lui Kylian Mbappe la Real Madrid

În vară, Kylian Mbappe este așteptat la Real Madrid (25 de ani), după ce a încheiat orice socoteală cu PSG.

Astfel, multă lume este convinsă că jucătorul ”sacrificat” va fi Rodrygo Goes (23 de ani), starul de 100 de milioane de euro al clubului de pe ”Santiago Bernabeu”.

Rodrygo: ”Sunt foarte fericit la Real Madrid, trăiesc un vis în fiecare zi și nu îmi trece prin minte să părăsesc clubul vieții mele!”

Cu toate acestea, starul brazilian nu ia în calcul sub nicio formă să plece de la Real Madrid. A făcut anunțul oficial prin intermediul unui comunicat pe rețelele sociale, potrivit digisport.ro.

Singurul gând pe care îl are Rodrygo la ora actuală este câștigarea unui nou trofeu UEFA Champions League. Finala Dortmund – Real Madrid va avea loc sâmbătă, 1 iunie, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1.

”Astăzi a avut loc o situație foarte enervantă. Unul dintre interviurile mele a fost complet scos din context. O să fiu foarte direct.
Sunt foarte fericit la Real Madrid, trăiesc un vis în fiecare zi și nu îmi trece prin minte să părăsesc clubul vieții mele!

Acum vrem să scriem în continuare istorie și să câștigăm al 15-lea trofeu (n. red. UEFA Champions League). Hala Madrid!”, a scris Rodrygo, pe rețelele sociale.

Kylian Mbappe a zâmbit larg după ce a auzit întrebarea ”Te vedem curând în Madrid?”

Kylian Mbappe a fost prezent în Spania în această perioadă, unde a participat la ”Globe Soccer Award”, iar superstarul francez a fost ”încolțit” de jurnaliștii iberici.

Carlos Carpio, jurnalist Marca, i-a adresat întrebarea ”Te vedem curând în Madrid?” în timp ce francezul pleca de la evenimentul respectiv, iar Mbappe a zâmbit larg, reacție care sugerează că un anunț oficial este tot mai aproape.

De altfel, presa din Spania a dezvăluit că Mbappe ar fi achiziționat locuința lui Gareth Bale, galezul care a îmbrăcat tricoul ”Galacticilor” în 258 de partide.