Cupa Petrocubului, mărul discordiei: Dispute între internauți pe marginea prețului trofeului. Reacția fondatorului

După ce Petrocub a cucerit titlul de campioană a Moldovei, iar trofeul a ajuns la Hîncești, pe rețelele sociale s-a pornit o adevărată revoltă. Internauții critică dur cupa oferită campionilor și prețul acesteia.

La scurt timp după ceremonia de premiere, imagini cu cupa au devenit virale pe Facebook, stârnind o avalanșă de critici.

Utilizatorii au fost nemulțumiți de aspectul și calitatea cupei, considerând-o nepotrivită pentru o competiție de asemenea importanță. Mai multe persoane și-au exprimat indignarea pe rețelele sociale menționând că trofeul ar fi de o calitate îndoielnică, potrivit internauților.

„Este inacceptabil să primească o cupă care arată ca un suvenir ieftin. Jucătorii merită mai mult respect pentru munca și efortul lor. Aceasta este o lipsă totală de respect pentru campioni. Federația trebuie să explice cum a fost posibil să se ofere o astfel de cupă”, au scris unii internauți pe facebook.

În același timp, președintele de onoare a Petrocub, Mihail Usatii, se arată a fi mai puțin interesat de însăși trofeul primit cât de faptul că acesta a ajuns la Hîncești.

„Avem medalii, avem titlu, cupa este așa cum este. Ea rămâne în muzeul de la Petrocub oricum. Din toată vitrina asta e totuși cea mai scumpă. Nu mă interesează cât costă, important e că a ajuns la Hîncești. Și nu m-aș supăra dacă la anul ar fi mai ieftină, dar să ajungă tot la noi,” a declarat pentru RealMedia fondatorul Petrocub, Mihail Usatii.

 

 

Amintim că în acest sezon, hînceștenii au devenit campioni ai Moldovei pentru prima dată în istoria clubului. La fel, Petrocub a reușit să obțină și o victorie sigură, cu scorul 3:1 în fața celor de la Zimbru, astfel, cucerind și Cupa Moldovei.