Duminică se decide cine merge la New York! Vezi cum te poți califica în finala de streetball

Sportivii din Chisinau si Balti vor concura pentru un loc în Finala Nationala, unde vor fi incoronati campionii Republicii Moldova la streetball. Campionii nationali vor reprezenta Republica Moldova la Finala Mondiala de la New York in 2024.

Fiecare meci are o limită de timp de 10 minute, cu scorul maxim fiind de 21. Dacă un meci se termină la egalitate la sfârșitul timpului, prima echipă care marchează două puncte câștigă.

Competitia este impartita in:

Etapa de Calificare Chisinau (32 de echipe)

Etapa de Calificare Balti (8 echipe)

Finala Nationala Chisinau (16 echipe)

Din cele 32 de echipe participante in etapa de la Chisinau, vor merge mai departe catre Finala Nationala, 15 dintre ele. In urma etapei de calificare de la Balti, o singura echipa va merge mai departe in Finala Nationala.

Duminica, 26 mai, pe terenul de baschet al Liceului Teoretic George Cosbuc pentru Etapa de Calificare din orasul Balti, incepand cu ora 14:00.

Perioada de inscriere: 1 mai – 20 mai

Pe 1 iunie va avea loc Etapa de Calificare din Chisinau, pe terenul de baschet din Parcul Valea Morilor, incepand cu ora 9:00.

Perioada de inscriere: 1 mai – 26 mai

Finala nationala va avea loc in Chisinau, pe 2 iunie, pe terenul de baschet din Parcul Valea Morilor, incepand cu ora 12:00.

Participantii cu varsta intre 16 si 18 ani trebuie sa prezinte o Declarație de Acord Parental semnata de unul dintre parinti/tutore legal.

Puteti descarca declaratia pentru etapa de calificare din Chisinau de aici.

Puteti descarca declaratia pentru etapa de calificare din Balti de aici.

Regulamentul complet al competitiei il poti gasi aici.

Termenii și condițiile de participare pot fi consultate aici.