Kylian Mbappe va anunța oficial cu cine a semnat: „E o chestiune de zile”

Kylian Mbappe (25 de ani) va rămâne un jucător liber de contract în vară, după ce a decis să nu își prelungească înțelegerea cu PSG.

”Mbappe a semnat cu Real Madrid”, anunț în așteptare

În acest moment, tot mapamondul știe că starul francez este ca și antamat de Real Madrid, echipă care poate câștiga sâmbătă pentru a 15-a oară UEFA Champions League.

Borussia Dortmund – Real Madrid LIVE VIDEO, sâmbătă (22:00), DGS1. Tot ce trebuie să știi despre finala Champions League

Reputatul jurnalist Fabrizio Romano a publicat, miercuri noapte, cea mai recentă declarație dată de Mbappe, care precizează că a devenit o chestiune de timp până când va anunța echipa la care va evolua din sezonul 2024-2025.

”Următyorul meu club va fi oficial în curând. Este o chestiune de zile. Abia aștept, sunt fericit.

Trebuie să mai așteptăm doar câteva zile”, a spus Mbappe pentru CNN, potrivit lui Romano.

Didier Deschamps, despre posibila venire a lui Kylian Mbappe la Real Madrid: ”Ei vor decide când va veni momentul să-l oficializeze”

În acest moment, Mbappe se pregătește alături de colegii de la naționala Franței pentru EURO 2024. Înainte de startul turneului final din Germania, Franța va juca două meciuri de pregătire.

Didier Deschamps a fost întrebat în timpul unei conferințe de presă privind situația lui Mbappe, iar selecționerul Franței a subliniat că nu vrea să acorde foarte multă atenție acestui subiect, dar a dat de înțeles că mutarea s-a concretizat.

”Nu depinde de mine. Ei vor decide când va veni momentul să-l oficializeze. Pe cât posibil, mă voi adapta la echipă și la naționala Franței. Crezi că Mbappe nu este în formă? A marcat doar 44 de goluri pe tot parcursul sezonului.

Este adevărat că ar fi putut să se descurce mai bine. Există ce se întâmplă la nivel de club, dar ceea ce este la naționala Franței este diferit. Kylian a făcut întotdeauna parte dintr-un proiect de echipă.

Nu voi acorda mai multă atenție acestui subiect. Înțeleg că în presă când vine vorba de decizia lui și un anunț, este important.”, a spus Didier Deschamps, potrivit as.com.