Luptătoarea Mariana Cherdivară, de pe patul de spital: „Când ajungi în situația asta nu mai vrei nimic. Sper să revin la un regim normal de viață”

Luptătoarea Mariana Cherdivară Eșanu, discipolă a școlii de Rezerve Olimpice din Călărași și eleva lui Constantin Cobîlean, a fost supusă unei intervenții chirurgicale de urgență.

„Am suferit o operație intestinală. Este o problemă mai veche care s-a agravat după naștere. Plus sportul și efortul din ultima perioadă în calificări a influențat negativ asupra sănătății mele,” a povestit sportiva pentru RealMedia.

Luptătoarea ne-a mai spus că intervenția a fost efectuată la Institutul de Medicină Urgentă, iar starea ei este stabilă.

„Am rămas mulțumită de profesionalismul medicilor de la spitalul de urgență. Au avut grijă de mine. Sper să revin la un regim normal de viață,” a mai adăugat Mariana.

Chiar dacă emoțional sportiva se arată a fi deprimată, menționând că în asemenea situații nu mai vrei nimic, aceasta urmează să treacă printr-o perioadă complicată de recuperare.

„Când ajungi în situația asta nu vrei nimic. Nu ai voie să mănânci nimic 3 zile și 2 săptămâni sunt la dietă strictă,” ne-a mai spus sportiva.