Manchester City i-a găsit un înlocuitor „surpriză” lui Ederson

După ce a reușit să câștige al 4-lea titlu consecutiv în Premier League, Manchester City vrea să se despartă de portarul Ederson (30 de ani).

Portarul brazilian care a fost adus de ”Cetățeni” în vara anului 2017 de la Benfica pentru 40 de milioane de euro ar fi intrat în dizgrația oficialilor de pe Etihad. Astfel, sud-americanul are șanse importante să ajungă în vară în Arabia Saudită.

Chiar dacă a decis de curând să renunțe la Ederson, se pare că, la scurt timp, Manchester City i-a găsit deja înlocuitor portarului de 30 de ani, scrie digisport.ro.

Michael Zetterer, înlocuitorul ”surpriză” al lui Ederson la Manchester City

Potrivit informațiilor celor de la Bild Sport, Pep Guardiola (53 de ani), antrenorul lui Man. City, l-a cerut la echipă în locul lui Ederson pe Michael Zetterer (28 de ani), portarul lui Werder Bremen.

Transferul lui Zetterer la Manchester City ar putea fi considerat unul surprinzător, în contextul în care goalkeeperul german nu a fost un titular cert la formația din Bremen, iar, din totalul celor 27 de partide în care a apărat în stagiunea precedentă, doar în 6 rânduri și-a ținut poarta intactă.

De asemenea, de notat este că echipa cea mai valoroasă l-a care Michael Zetterer a jucat în cariera sa a fost chiar Werder Bremen, formație de mijlocul clasamentului din Bundesliga. În rest, goalkeeperul de 28 de ani a jucat la formații din ligiile inferioare din Germania, precum Darching și Unterhaching, la austriecii de la Klagenfurt și olandezii de la Zwolle.

Mai mult, și valoarea cotei de piață a lui Zetterer poate fi considerată una destul de mică pentru ”talia” lui Manchester City, de doar 3 milioane de euro.