Real Madrid își poate pierde starul de 100.000.000€! Cinci cluburi de top se luptă pentru semnătura perlei

Echipa ”blanco” a câștigat titlul în sezonul 2023/24 din La Liga.

Real Madrid a terminat pe primul loc cu 95 de puncte, la o diferență de 10 lungimi față de FC Barcelona, ocupanta poziției secunde, și la 14 de Girona, care a completat podiumul în actuala stagiune.

După 38 de etape desfășurate în campionat, formația dirijată de Carlo Ancelotti a înregistrat 29 de victorii, opt rezultate de egalitate și o singură înfrângere.

Perla de 100.000.000€ de la Real Madrid poate pleca de pe ”Bernabeu”! Cinci cluburi de top se luptă pentru semnătura fotbalistului

În iulie 2019, Real Madrid l-a adus pe Rodrygo de la Santos pentru 45 de milioane de euro, moment în care site-urile de specialitate îl estimau pe brazilian la nu mai puțin de 40 de milioane.

Acum, winger-ul e cotat la 100 de milioane, iar postul său de titular la gruparea de pe ”Santiago Bernabeu” e amenințat puternic de transferul lui Kylian Mbappe.

Fichajes.net scrie însă că cinci cluburi de top sunt interesate de serviciile lui Rodrygo: PSG, Manchester City, Manchester United, Arsenal și Liverpool.

Rămâne însă de văzut dacă Rodrygo va pleca de la Real Madrid. Are deja 54 de goluri înscrise și 41 de assist-uri oferite colegilor săi, în 215 apariții în echipamentul ”blanco”.

Ce urmează pentru Real Madrid

Pentru echipa pregătită de Carlo Ancelotti urmează confruntarea cu Borussia Dortmund din finala UEFA Champions League de pe stadionul din Londra, ”Wembley”.

Cele două se vor întâlni sâmbătă, 1 iunie, de la 22:00.