Detalii picante de la Vladimir Albot despre fiul său și cele mai noi informații despre Radu

Tenismenul Radu Albot a urcat 23 de poziții în clasamentul ATP după ce a disputat finala turneului Challenger de la Girona, în aprilie. El ocupă locul 132 și se află în continuare în cursa pentru calificare la Jocurile Olimpice de la Paris.

Linia se va trage pe 10 iunie, unde se vor califica primii 56 de tenismeni din clasament, cu condiția ca fiecare CNO poate avea maximum câte 4 sportivi.

Contactat telefonic, Vladimir Albot, tatăl lui Radu, ne-a spus că tenismenul este implicat la moment în mai multe competiții care urmează să aibă loc în timpul apropiat.

„Următorul turneu este în Cehia, apoi Radu pleacă la Bratislava, pe urmă joacă pe iarbă naturală în Anglia. În luna iunie încep calificările la Wimbledon. Ca să ajungă pe tabloul principal Radu trebuie să treacă 3 tururi,” a declarat pentru RealMedia tatăl și antrenorul tenismenului moldovean Radu Albot.

Tatăl lui Radu Albot ne-a mai mărturisit că acesta a fost recent acasă, la Chișinău, unde a stat doar patru zile.

„El a stat acasă 4 zile, a venit acasă cu antrenorul de pregătire fizică, un italian. Lucrează cu acesta de aproape un an. Se simte bine, important că este sănătos,” a mai adăugat Vladimir Albot.