Interpretul Patric Hanganu, gest impresionant pentru luptătorul Cătălin Spînu, campionul de la Călărași

Interpretul Patric Hanganu a făcut un gest impresionant pentru luptătorul Cătălin Spînu, campionul european de la Călărași. După ce a citit un articol despre acesta pe RealMedia, interpretul i-a procurat echipamente sportive și alte cadouri.

,,După ce am văzut postarea voastră eu l-am contactat și am început să îl ajut. Am fost profund mișcat de povestea lui Cătălin și de dedicarea lui față de sport. Am vrut să fac ceva pentru a-l ajuta să-și urmeze visul. I-am cumpărat echipament profesionist și o să încerc să ajut cu tot ce este nevoie pentru a-i fi mai ușor în dezvoltarea sa ca sportiv,” a mărturisit Patric pentru RealMedia.

Mergând la Călărași, Patric l-a cunoscut și pe antrenorul lui Cătălin, Constantin Cobîlean, care de peste 40 de ani educă și instruiește luptători cu renume mondial.

„Am făcut cunoștință și cu domnul Constantin Cobîlean, antrenorul lui Cătălin. E un om extraordinar, tare de treabă și o mare personalitate,” a mai adăugat Patric Hanganu.

La rândul său, Cătălin a rămas profund emoționat de gestul interpretului, menționând că anume astfel de oameni îl inspiră să atingă noi culmi și să nu cedeze când dă de greu.

„Acest ajutor înseamnă enorm și mă motivează să muncesc și mai mult pentru a-mi atinge obiectivele”, ne-a mărturisit Cătălin, vizibil emoționat.

Amintim că Cătălin Spînu a cucerit de patru ori consecutiv titlul de campion al țării. Sportivul originar din Călărași este și campion european de la vârsta de 15 ani.

Așadar, nu putem decât să menționăm că este minunat să vedem astfel de acte de bunătate. Patric Hanganu a demonstrat că are nu doar un talent extraordinar, ci și o inimă mare, pentru care îi mulțumim.

Sperăm ca acest gest să inspire și alți oameni să se implice și să sprijine tinerii sportivi. Toți merităm o șansă de a ne urma visele!