A fost anunțat lotul Franței! Thierry Henry: „Nu am mai primit atâtea refuzuri din liceu”

Thierry Henry (46 de ani), selecționerul Franței la nivel de U21 și de echipă olimpică, a anunțat lotul pentru turneul final al Jocurilor Olimpice de la Paris.

Din lot lipsesc, cum era de așteptat, pentru că nu e dată FIFA, nume mari, iar Thierry Henry a fost pus pe glume.

Thierry Henry: ”Nu am mai primit atâtea refuzuri din liceu”

”N-am mai primit atâtea refuzuri din liceu”, a glumit Thierry Henry, cu referire la cluburile care nu-și lasă jucătorii la Jocurile Olimpice.

”Ușa nu este închisă pentru nimeni. Te duci, întrebi, ești refuzat și pleci”, a mai spus Thierry Henry, potrivit As.com.

Unul dintre cluburile care l-au refuzat pe Thierry Henry este Real Madrid, care nu a vrut să-l lase pe Kylian Mbappe la Jocurile Olimpice.

Echipele de fotbal de la Jocurile Olimpice sunt compuse preponderent din fotbaliști U23, cărora li se pot adăuga cel mult trei jucători care depășesc limita de vârstă

Chiar dacă a primit multe refuzuri, Thierry Henry tot a putut să alcătuiască un lot puternic, cu nume importante precum Warren Zaire-Emery și Bradley Barcola, de la PSG, Michael Olise, de la Crystal Palace, și Mathys Tel, atacantul lui Bayern.

Portari: Lucas Chevalier, Obed Nkambadio, Guillaume Restes, Robin Risser

Fundași: Bafode Diakite, Mazime Esteve, Bradley Locko, Castello Lukeba, Kiliann Sildillia, Adrien Truffert, Leny Yoro

Mijlocași: Maghnes Akliouche, Joris Chotard, Desire Doué, Manu Kone, Enzo Millot, Khephran Thuram, Lesley Ugochukwu, Warren Zaire-Emery

Atacanți: Bradley Barcola, Arnaud Kalimuendo, Alexandre Lacazette, Jean-Philippe Mateta, Michael Olise, Mathys Tel