Cristiano Ronaldo s-a săturat să piardă! Și-a sunat doi foști colegi de la Real Madrid și i-a chemat la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo (39 de ani) a ratat încă un trofeu cu Al-Nassr, după eșecul cu Al-Hilal, scor 1-1 (4-5 la loviturile de departajare), din finala Cupei Regelui.

Transferat pe 1 ianuarie, CR7 nu a reușit să câștige niciun trofeu în Arabia Saudită, iar după cel mai recent eșec a cedat emoțional și a plâns în hohote pe teren.

Cristiano Ronaldo îi vrea pe Nacho și Casemiro la Al-Nassr

Prin urmare, superstarul portughez face demersuri pentru a-și întări echipa în sezonul următor. După ce le-a cerut șefilor echipei să îl transfere pe Bruno Fernandes, lucru care nu s-a întâmplat, Ronaldo a trecut la variante mai realiste.

Conform Marca, CR7 i-a sunat recent pe foștii săi colegi de la Real Madrid, Nacho (34 de ani) și Casemiro (32 de ani), și le-a propus acestora să i se alăture la vicecampioana Arabiei Saudite.

Primului îi expiră contractul vara aceasta, iar până acum “Los Blancos” nu i-au prelungit înțelegerea. De cealaltă parte, Casemiro a avut un sezon foarte slab pe Old Trafford, iar englezii ar fi dispuși să îl cedeze, pentru a obține câteva milioane de euro în schimbul său.

Cristiano Ronaldo rămâne la Al-Nassr

Între timp, șefii din Riyadh i-au propus lui Ronaldo prelungirea contractului cu încă un an, până în vara lui 2026.

Presa britanică a anunțat la începutul lunii că Ronaldo e încântat de idee și ar urma să accepte, cu un salariu care ar urma să rămână același – 200 de milioane de euro pe an.