Pas important pentru Familia „Galben-Verde”: Zimbru și liderul național în domeniul infrastructurii sportive „Geosport Group”, au semnat un contract de colaborare

Pas important pentru Familia „Galben-Verde”. F.C. Zimbru Chișinău anunță oficial semnarea unui contract de colaborare cu compania Geosport Group, lider național în domeniul infrastructurii sportive, axat pe calitatea ultimelor tehnologii: de la etapa de proiectare – la construcție – și până la mentenanța pe toata perioada de exploatare.

Parteneriatul granzilor a fost semnat pentru o perioadă de doi ani și marchează o etapă calitativ nouă în istoria de colaborare (care a început încă în 2012) între Clubul de fotbal Zimbru și compania Geosport Group.

Grupul Geosport este de 18 ani în Moldova un furnizor de servicii si materiale necesare sportului, fiind recunoscuți și autorizați în industria sportului de către liderii mondiali din domeniu.

Acest parteneriat va aduce multiple beneficii clubului, începând cu îmbunătățirea infrastructurii sportive, către creșterea vizibilității și popularității clubului în rândul agenților economici naționali și internaționali, până la atragerea de noi contracte de colaborare.

Toate aceste beneficii subliniază importanța noilor parteneriate pentru F.C. Zimbru Chișinău și evidențiază angajamentul clubului de a continua să se dezvolte și să își consolideze poziția în fotbalul moldovenesc și internațional.