Cum a ratat Barcelona transferul lui Kylian Mbappe: „Dacă voiam, îl aduceam!”

Kylian Mbappe (25 de ani) este noul jucător al lui Real Madrid.

Starul francez a semnat un contract pentru următorii cinci ani cu noua campioană a Europei, după ce a devenit jucător liber.

Fost director al Barcelonei, Javier Bordas a susținut că putea să îl transfere pe Kylian Mbappe la Real Madrid, după ce Neymar a fost vândut la PSG. Staff-ul s-a opus
După anunțul oficial al transferului lui Kylian Mbappe, spaniolii au scos la lumină o declarație făcut în luna aprilie din tabăra Barcelonei.

Javier Bordas, fost director al catalanilor în mandatele lui Sandro Rosell și Josep Maria Bartomeu, a transmis că gruparea de pe ”Camp Nou” putea să obțină fără probleme semnătura starului francez în 2017, când Neymar a ajuns la PSG pentru 222 de milioane de euro.

”Dacă voiam, Mbappe venea la Barcelona. Atunci nu voia să vină la Madrid și puteam să îl luăm pentru 100 de milioane. Vorbisem deja cu tatăl său. Aveam bani pentru că PSG ne-a plătit suma pentru Neymar. Atunci, staff-ul ne-a spus că Dembele e o alegere mai bună.”, a declarat Javier Borda, citat de Marca.