Kickboxerul Stanislav Reniță nu cedează: Vezi pentru ce bani se va lupta în Portugalia

Kickboxerul moldovean Stanislav Reniță se află în plină pregătire pentru o luptă importantă în cadrul FCE, care va avea loc în Portugalia, la Lisabona. Reniță, cunoscut pentru tehnica sa impresionantă și determinarea de fier, se antrenează intens pentru a aduce titlul mondial acasă.

Competiția este programată pentru 27 iunie, iar Reniță se va confrunta cu unul dintre cei mai buni luptători din lume în categoria lightweight – Navi Bilalovski. Aceasta este o oportunitate majoră pentru sportivul moldovean de a-și demonstra abilitățile și de a-și întări poziția pe scena internațională.

„Este o onoare să reprezint Moldova la acest nivel. Sunt pregătit și determinat să dau tot ce am mai bun în această luptă,” a declarat Stanislav Reniță pentru RealMedia.

Fanii și susținătorii luptătorului din Moldova așteaptă cu nerăbdare evenimentul și sunt încrezători în șansele sale de a câștiga titlul mondial.

„Despre onorariu nu pot spune suma exacta, dar este una motivantă ca să lupt.  Aceasta este cuprinsă între 3 și 5 mii de euro, depinde de rezultatul obținut,” ne-a mai mărturisit Stanislav.

Reniță a mai adăugat că în străinătate se simte mai apreciat și că așteaptă diaspora din Portugalia să îl susțină în acest turneu.

„Și mai important e că mă simt apreciat în străinătate, poate mai mult decât unii de acasă chiar. De la această luptă eu am așteptări pozitive. Aștept diaspora din Portugalia să vină să mă susțină. Să știți că adversarul este pe măsură. Are lupte în cele mai renumite proiecte și este un luptător destul de experimentat. Așadar, nu va fi deloc o luptă ușoară, dar eu cred în mine și în forțele mele,” a conchis luptătorul moldovean.