Echipa națională de rugby 7 masculin se reunește pentru Campionatul European, Divizia Trophy. Vezi alături de ce țări sunt „Haiducii” în grupă

Echipa națională de rugby 7 masculin a Republicii Moldova se reunește pentru a începe pregătirile în vederea participării la Campionatul European, Divizia Trophy. Selecționata, antrenată de Igor Mișin, va pleca pe 13 iunie la Zagreb, unde va disputa prima etapă a competiției, programată în perioada 14-16 iunie.

În cadrul acestei prime etape, „Haiducii” moldoveni au fost repartizați în grupa C, alături de Letonia, Israel și Suedia.

Antrenorul Igor Mișin și-a exprimat optimismul înaintea debutului competiției: „Avem o echipă talentată și determinată, iar pregătirile intense din ultimele săptămâni ne-au ajutat să ne consolidăm strategia. Suntem gata să dăm totul pe teren și să obținem rezultate frumoase.”

Lotul echipei naționale este format din jucători experimentați și tineri promițători, toți dedicați obiectivului de a reprezenta cu mândrie Republica Moldova la acest nivel.

După etapa de la Zagreb, echipa națională se va pregăti pentru cea de-a doua etapă a Campionatului European, Divizia Trophy, care va avea loc la Budapesta între 12 și 14 iulie. Aceste două etape vor fi decisive pentru parcursul Moldovei în competiție și pentru șansele de a avansa în fazele superioare.

„Participarea la această competiție este o oportunitate importantă pentru noi. Ne dorim să demonstrăm că rugby-ul moldovenesc este într-o continuă creștere și că putem face față cu succes provocărilor internaționale,” a adăugat antrenorul Igor Mișin.