FOTO: Naționala feminină de rugby 7 se pregătește intens pentru Campionatul European de la Belgrad. Vezi cu cine vor lupta moldovencele

Naționala feminină de rugby 7 a Moldovei își intensifică antrenamentele pentru a se prezenta la cel mai înalt nivel la Campionatul European, Divizia Conference, care va avea loc la Belgrad. Evenimentul sportiv va reuni pe 7 iunie cele mai bune echipe din Europa, iar echipa Moldovei este hotărâtă să demonstreze performanțe de excepție.

Antrenorul echipei, Ion Cebotari, a declarat că fetele se antrenează zilnic, punând accent pe tactică, rezistență și tehnică. Acestea urmează să întâlnească selecționatele din Estonia, Malta și Lituania. În cealaltă grupă vor evolua Bulgaria, Slovacia, Croația și Luxemburg.

Pregătirile pentru competiție includ atât sesiuni de antrenament fizic, cât și strategii de joc, cu scopul de a îmbunătăți coeziunea și coordonarea echipei.

Campionatul European, Divizia Conference, de la Belgrad, reprezintă o platformă importantă pentru promovarea rugby-ului feminin și pentru creșterea vizibilității acestui sport în Republica Moldova.