FOTO: Real Madrid și-a lansat noul echipament! Cum se vor îmbrăca ”Galacticii” în sezonul de debut al lui Mbappe

Real Madrid a avut un sezon 2023/2024 de excepție, după ce ”Galacticii” au reușit să câștige UEFA Champions League, titlul în La Liga și Supercupa Spaniei.

La câteva zile după petrecerea ”Galactică” din capitala Spaniei, în urma triumfului de pe Wembley din finala UEFA Champions League, fotbaliștii madrileni au fost protagoniștii unei ședințe foto, în care au prezentat echipamentul pentru sezonul următor.

FOTO Real Madrid a lansat echipamentul pentru sezonul 2023/2024, sezonul de debut al lui Kylian Mbappe

Real Madrid a postat mai multe fotografii cu noul echipament, care este similar celui dein sezonul 2014/2015, al doilea din primul mandat al lui Carlo Ancelotti la club.

Totodată, va reprezenta și tricoul pe care îl va purta Kylian Mbappe în sezonul de debut. Real Madrid a anunțat transferul superstarului francez, care a semnat un contract valabil până în iunie 2029.

Pentru Real Madrid urmează un turneu de pregătire în SUA, acolo unde are programate trei meciuri amicale AC Milan (31 iulie), Barcelona (4 august) și Chelsea (6 august).

Ulterior, ”Galacticii” vor disputa Supercupa Europei contra italienilor de la Atalanta, echipă care a câștigat UEFA Europa League după o finală cu Bayer Leverkusen, scor 3-0. Confruntarea este programată pe 14 august, la Varoșovia.

Internetul a ”explodat” după ce Kylian Mbappe a devenit noul jucător al lui Real Madrid
Internauții nu s-au lăsat așteptați, iar aceștia au trecut la treabă imediat după ce Real Madrid a făcut anunțul oficial.

Pe rețeaua X s-au postat cele mai amuzante meme-uri, unde în mai puțin de 24 de ore au fost peste 1,4 milioane de postări.