Zinedine Zidane le-a vorbit francezilor despre revenirea în antrenorat

Zinedine Zidane (51 de ani) este liber de contract din primăvara anului 2021, atunci când s-a despărțit de Real Madrid.

De atunci, fostul mijlocaș a primit mai multe oferte, însă le-a refuzat pe rând. Până acum, “Zizou” nu a antrenat decât la campioana Spaniei, în două mandate (2016-2018 și 2019-2021), echipă pe care a ajutat-o să câștige nu mai puțin de 13 trofee.

Zinedine Zidane nu se grăbește să revină

Recent, Zidane a acordat un interviu pentru o publicație franceză și, evident, a fost întrebat și dacă are de gând să revină pe banca tehnică a unei echipe, scrie digisport.ro.

“Desigur că îmi lipsește antrenoratul, dar sunt ocupat. Cel mai important lucru pentru mine e să fiu ocupat, să fac lucruri, să fiu activ indiferent de domeniu. Și sunt!

Dar rămân și antrenor. Da, uneori îmi lipsește. Dar trebuie să știți că viața de antrenor e grea. Te seacă de energie. Așa că am luat o pauză. E una lungă.

Nu e mare lucru. La un moment dat, vom vedea ce se întâmplă și, dacă va fi cazul să revin, o voi face. Din când în când îmi lipsește”, a spus Zidane, conform Foot Mercato.

Zidane a fost cel care le-a înmânat trofeul jucătorilor lui Real Madrid la festivitatea de premiere. Înainte de startul finalei, Zidane și Karl-Heinz Riedle, una dintre legendele Borussiei Dortmund, au dus trofeul pe terenul de joc.

Cel mai probabil, fără să își dea seama, Zidane și-a încheiat greșit nasturii sacoului și a pășit în acest fel pe teren, fapt ce nu a fost trecut cu vederea nici de presa internațională și nici de utilizatorii de rețele sociale.