FLYONE își mărește familia și este pregătită să facă față fluxului mare de pasageri. Vezi ce destinații poți explora

Familia FLYONE își continuă ascensiunea, consolidându-și prezența pe piața aviatică cu o impresionantă extindere a flotei. Astăzi, compania vine cu un anunț important și anume faptul că flota a fost îmbogățită cu trei avioane Airbus A321, care sunt pregătite să deschidă noi orizonturi pentru pasageri.

Acestea au fost botezate cu numele: Chișinău, Tiraspol și Cahul, așa cum și restul aeronavelor poartă denumiri de orașe ale Republicii Moldova.

Această expansiune strategică subliniază angajamentul companiei FLYONE, de a oferi clienților cele mai moderne opțiuni de călătorie.

Directorul General al FLYONE, Mircea Maleca, a declarat: „Venirea celor trei Airbusuri A321 în familia noastră, reprezintă un moment semnificativ în istoria FLYONE. Această investiție subliniază dorința noastră de a răspunde cerințelor în continuă schimbare a pieței și de a oferi clienților noștri siguranță la fiecare zbor, dar și experiențe de călătorie de neuitat. Cu o flotă atât de mare, suntem pregătiți să operăm toate zborurile regulate și charter, menținând siguranța și punctualitatea fiecărei curse.”

Fiecare dintre cele trei noi avioane Airbus A321 are o capacitate extinsă de locuri (până la 220 scaune), fiind echipată corespunzător pentru a oferi o experiență de zbor sigură.

Cu o flotă mai mare și mai modernă, FLYONE este pregătită să facă față fluxului mare de pasageri, așa cum suntem în plin sezon.

În prezent, compania FLYONE are în dotare 15 avioane, dintre care 7 sunt cu baza operațională în Chișinău. De la începutului anului, la bordul acestora au zburat peste un milion de pasageri. Aeronavele de tip Airbus A321, la fel ca și celelalte de tip Aibus A320, corespund tuturor standardelor de Securitate ale Asociației Internaționale de Transport Aerian (IATA) și EASA.

Menționăm că la moment compania operează zboruri către 60 destinații.

35 de curse regulate și charter din Chișinău spre: Praga, Dubai, Veneția, Bologna, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi, Madrid, Munchen, Larnaca, Frankfurt, Tel Aviv, Londra, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, Tirana, Bodrum, Dalaman, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat și Hurghada.

Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Nisa, Barcelona, Tivat, Milano, Paris, Lyon, Larnaca, Dusseldorf, Tbilisi, Moscova, Vnukovo, Domodedovo, Ekaterinburg, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Dubai, Beirut, Teheran, Tel Aviv, Hurghada și Sharm El Sheikh.