VIDEO: Căpitanul naționalei de futsal Sergiu Tacot, alături de legendarul fotbalist Temur Ketsbaia. Ce îi leagă pe cei doi

Tembur Ketsbaia, fost jucător la Newcastle, Wolves, în Scoția la Dundy United, iar la moment antrenorul naționalei din Cipru, care joaca sâmbătă Moldova, a venit la Chișinău. Legenda fotbalistică a fost întâmpinată de bunul său amic Sergiu Tacot, căpitanul naționalei de futsal, care îi este și ghid în Republica Moldova.

„Eu am jucat la Anorthosis futsal. Temur antrena echipa de fotbal Anorthosis Famagusta atunci. În 2015 am jucat un meci de futsal cu legendele echipelor Anorthosis fotbal contra echipei de futsal, așa ne-am cunoscut. Acum el a venit la Chișinău, iar eu cu mare drag l-am întâmpinat în țara noastră,” ne-a mărturisit Tacot.

Mai jos vedeți legendarul gol marcat de Ketsbaia în 2001, pe când juca la Wolves.

Amintim că înainte de startul UEFA Nations League, jucătorii Naționalei Moldovei se vor întâlni cu reprezentativa Ciprului. Echipa antrenată de Serghei Cleșcenco va juca cu ciprioții, antrenați de Temur Ketsbaia, pe 8 iunie, pe stadionul Zimbru din Chișinău începând cu ora 19:00.

Cumpără acum bilete online pe tickets.fmf.md sau bilete fizice din magazinul JAKO (Bd. Grigore Vieru, 9).