Cheese Run – o alergare gastronomică! Alăturați-vă pentru un weekend memorabil de alergare și delicii culinare

Dragi iubitori de aventură și brânzeturi delicioase, Thierry Ernst, omul extraordinar care a adus aroma și pasiunea Franței în inima Moldovei, organizează o experiență unică și plină de savoare – prima ediție a evenimentului Cheese Run – o alergare gastronomică.

Cu drumeții pe trasee marcate, prin canioanele din preajmă și cu “Tartiflette” – una dintre cele mai populare mâncăruri din Franța, care are la bază brânză, ceapă și cartofi.

Într-o zi de weekend, sărbătorește spiritul activ și bucuria alergării împreună cu familia și prietenii tăi, într-un cadru spectaculos, înconjurat de natură și tradiție.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului veți avea ocazia să alergați pe trasee de 2,5 km sau 10 km, care vă vor purta prin peisaje fermecătoare, de la cetatea geto-dacică “Horodiște” la mănăstirea de la Țipova, și înapoi, pe malurile râului Blănărița.

Cheese Run – este și un festival al savoarei brânzeturilor de calitate și al ospitalității moldovenești autentice.

După aventura de alergare, vă așteaptă un răsfăț culinar fără precedent la pensiunea lui Thierry Ernst, Școala Veche de la Horodiște, situată chiar în inima canioanelor din preajma satelor Horodiște și Țipova. Veți avea ocazia să vă cazați în pensiune, în limita locurilor disponibile, sau să vă bucurați de atmosfera de camping, sub cerul liber și drumețiile pe trasee marcate.

Timp de 24 de ore, veți fi încântați cu o varietate de bucate din brânză, inclusiv deserturi delicioase (gofre belgiene și clătite cu cașcaval). Și nu uitați, după competiție, vă așteaptă un “Tartiflette” – una dintre cele mai populare mâncăruri din Franța, având la bază brânză, ceapă și cartofi.

Așadar, pregătiți-vă sufletele pentru aventură și stomacurile pentru festin, și alăturați-vă la Cheese Run pentru un weekend memorabil de alergare și delicii culinare!

Data evenimentului: 20.07.2024 (primirea oaspeților) 21.07.2024, ora 9:00 – start adulți, 9:30 – start copii

Locația: Școala Veche din Horodiște, Republica Moldova

Pentru înscrieri accesați acest link.

Pentru mai multe detalii și înscrieri corporative contactați organizatorii +373 69248009 sau [email protected]

Alergați, savurați și bucurați-vă de farmecul moldovenesc al brânzeturilor franceze!