Petreceți un weekend întreg într-unul dintre cele mai neexplorate și frumoase locuri din nordul țării – Ecomaraton La Fetești!

De Hramul Satului Fetești, petreceți un weekend întreg într-unul dintre cele mai neexplorate și frumoase locuri din nordul țării și întreaga regiune, în perioada 21-23 iunie.

Vă puteți instala în camping de vineri sau sâmbătă și să vă bucurați de drumeții, plimbări cu bicicletele și distracții pentru cei mici.

Experimentați delicii gastronomice la târgul de bucate tradiționale de pe teritoriul campingului sau gătiți-vă propriile preparate la para grătarelor. Serile vor fi animate cu muzică și dansuri pentru a vă pregăti în forță pentru a doua zi.

Duminică, în prima zi a Hramului Satului Fetești, ne așteaptă o competiție memorabilă pe trei distanțe: 12 km, 24 km și 42 km, cu priveliști uimitoare ale Rezervațiilor Fetești și La Castel. Vom admira pădurile, stâncile, peșterile și urmele civilizațiilor care au locuit în aceste părți. Cei mai mici și invitații care au o relație mai rece cu maratoanele, vor putea participa la cursa copiilor într-o locație iconică pentru Fetești.

Seara, cei mai puternici oaspeți pot participa la hora satului pentru a descoperi noi aspecte ale hramului la țară într-unul dintre cele mai pitorești sate din nordul țării.

Nu ratați acest eveniment unic!  Coorganizatorii acestei sărbători, Primăria Satului Fetești și GAL Vasile Stroescu, precum și mulți oameni minunați din fetești și satele vecine, vă așteaptă cu brațele deschise la Ecomaraton La Fetești!