Anunțul făcut de presa din Ucraina, după ce Vitali Mykolenko a ieșit în lacrimi de pe stadionul Zimbru din Chișinău

Ucraina a disputat ultimul meci de pregătire înainte de EURO 2024, contra Moldovei, încheiat cu scorul de 4-0.

Naționala Ucrainei va debuta la turneul final din Germania pe 17 iunie contra României, însă selecționerul Serghei Rebrov se confruntă cu o problemă.

Vitali Mykolenko a suferit o accidentare la același picior la finalul sezonului 2023/2024 din Premier League: ”Riscă să rateze EURO 2024”

Fundașul stânga titular din partida cu Moldova, Vitali Mykolenko, a ieșit accidentat. În minutul 25, Crăciun a intrat prin alunecare și l-a lovit pe Mykolenko undeva în marginea terenului, iar fundașul Moldovei a reușit să respingă mingea în corner.

Jucătorul Ucrainei a resimțit din plin lovitura și a rămas întins pe gazon. Ulterior, a fost ajutat de staff-ul medical, însă, inexplicabil, a intrat din nou pe teren. La faza imediat următoare, ucraineanul a respins o centrare exact cu piciorul la care acuza probleme, iar Mykolenko s-a întins din nou pe teren și a lovit, nervos, cu pumnii în pământ

Este important de precizat că la finalul sezonului recent încheiat din Premier League, Mykolenko s-a accidentat tot la același picior și a ratat ultimele meciuri ale lui Everton.

Acum, presa din Ucraina a relatat că vechea accidentare nu ar avea legătură cu noile probleme cu care se confruntă fotbalistul.

”Mykolenko s-a accidentat la gleznă și a fost înlocuit în minutul 30 de Alexander Zinchenko. Vitaly riscă să rateze EURO 2024, care va avea loc între 14 iunie și 14 iulie în Germania.”, a relatat sursa citată anterior.

Selecționerul Serghei Rebrov a vorbit despre accidentarea lui Vitali Mykolenko

La finalul partidei cu Moldova, și selecționerul Serghei Rebrov a vorbit despre problema elevului său.

”Vitaly Mikolenko va fi supus unor teste medicale și sper că totul va fi bine. Aceasta nu este aceeași leziune ca cea anterioară. Este o accidentare diferită. Sperăm că totul va fi bine”, a spus Rebrov.