Luis Enrique l-a găsit pe înlocuitorul lui Kylian Mbappe!

Paris Saint-Germain și-a pierdut din forța ofensivă, după transferul lui Kylian Mbappe (25 de ani) la Real Madrid.

Clubul parizian vrea să facă uitată plecarea francezului și a căutat în tot acest timp un înlocuitor perfect, pentru atacul echipei de pe ”Parc des Princes”.

Luis Enrique vrea să îl aducă la PSG pe Luis Diaz de la Liverpool

Luis Enrique (54 de ani) le-a transmis oficialilor de la PSG că poate rezolva problemele din atacul parizienilor. Antrenorul spaniol a pus ochii pe Luis Diaz (27 de ani), jucătorul ofensiv al ”Cormoranilor”.

Tehnicianul catalan l-a monitorizat cu atenție pe atacantul columbian de la Liverpool și crede că Diaz este înlocuitorul perfect pentru Kylian Mbappe.

Chiar dacă și Barcelona este interesată de serviciile lui Luis Diaz, puterea financiară a lui PSG poate reprezenta un factor decisiv, în legătură cu transferul jucătorului, pe ”Parc des Princes”, potrivit fichajes.net.

Conducătorii de la Liverpool sunt conștienți de faptul că îl pot pierde pe Luis Diaz, în acest ”mercato”, mai ales după ce atacantul a lăsat să se înțeleagă că ar dori o schimbare de peisaj.

75 de milioane de euro este cota de piață a lui Luis Diaz, potrivit Transfermarkt.
13 goluri și 5 pase de gol sunt reușitele din acest pentru Luis Diaz, în 51 de jocuri, în toate competițiile.
Contractul lui Luis Diaz cu Liverpool expiră în vara anului 2027.
Khvichka Kvaratskhelia va semna prelungirea contractului cu Napoli. Starul din Georgia era dorit de PSG
La scurt timp după plecarea lui Mbappe, francezii au găsit înlocuitorul perfect în Serie A: Khvicha Kvaratskhelia, extremă stânga pentru care Napoli ar vrea puțin 100 de milioane de euro.

În urmă cu o săptămână, L’Equipe dădea mutarea ca sigură, după ce internaționalul georgian ar fi acceptat deja oferta campioanei Franței.

Cu toate acestea, planul lui PSG a picat. Gazzetta dello Sport a anunțat în ediția de pe data de 8 iunie, că Aurelio de Laurentiis, președintele lui Napoli, l-ar fi convins pe Kvaratskhelia să semneze prelungirea contractului. Actuala sa înțelegere era valabilă până în 2027.

Kvaratskhelia a fost transferat în iulie 2022 de Napoli de la Dinamo Batumi, în schimbul unei sume de aproximativ 13 milioane de euro.
În cele 88 de meciuri jucate pentru Napoli, gruzinul a marcat 25 de goluri și a pasat decisiv de 26 de ori.