Unul dintre cei mai buni atacanți din Europa s-a accidentat și riscă să rateze EURO 2024!

Polonia a învins, luni, 10 iunie, reprezentativa Turciei cu scorul de 2-1, iar partida a fost ultimul test al polonezilor, înainte de debutul la EURO 2024.

Robert Lewandowski (35 de ani), atacantul naționalei Poloniei, este considerat de lumea fotbalului drept unul dintre cei mai buni atacanți, din Europa.

Robert Lewandowski a ieşit accidentat de pe teren și riscă să rateze EURO 2024

Atacantul vedetă al selecţionatei de fotbal a Poloniei, a ieşit accidentat de pe teren în ultimul meci de pregătire înaintea EURO 2024, după ce a fost lovit la genunchiul drept. Căpitanul şi cel mai bun marcator al naţionalei poloneze a ieşit din joc în minutul 33, după ce a acuzat dureri.

Este o lovitură dură pentru atacantul echipei Barcelona, care, la 35 de ani, urmează să dispute probabil ultima mare competiţie internaţională, cu naţionala ţării sale.

Polonia figurează în Grupa D la EURO 2024, alături de Franţa, Olanda şi Austria.
Karol Swiderski s-a accidentat și el în meciul Polonia – Turcia 2-1
Tot în cursul meciului de la Varşovia, atacantul Karol Swiderski a părăsit la rândul său terenul în minutul 12, după ce s-a accidentat la glezna dreaptă, în timp ce sărbătorea primul gol al Poloniei, în faţa turcilor. El a primit îngrijiri la marginea terenului, unde i-a fost bandajată glezna şi montată o atelă.

Turcia a restabilit egalitatea prin Bariş Alper Yilmaz, în minutul 77, iar gazdele au obținut victoria graţie golului marcat în finalul reprizei secunde de Nicola Zalewski, în minutul 90.

Cu mai puţin de o săptămână înaintea debutului la EURO 2024, împotriva Olandei, Polonia se confruntă cu trei accidentări ale unor jucători importanţi, deoarece l-a pierdut deja vineri pe Arkadiusz Milik, accidentat în timpul primului meci de pregătire, împotriva Ucrainei.

Milik a suferit o mică intervenţie chirurgicală la meniscul stâng, după cum a indicat clubul său, Juventus Torino, într-un comunicat de presă, difuzat luni seară, fără a da un termen limită pentru indisponibilitatea sa.