PSG vrea să se răzbune pe Real Madrid, după ce l-a pierdut pe Kylian Mbappe. Ce au pus la cale francezii

Pe data de 3 iunie, Real Madrid a făcut marele anunț și a oficializat transferul lui Kylian Mbappe (25 de ani).

Starul francez a ajuns la madrileni din postura de jucător liber de contract, după ce ce i-a expirat contractul cu PSG.

PSG vrea să se răzbune pe Real Madrid și vrea să îl transfere pe Vinicius Junior, după ce l-a pierdut gratis pe Kylian Mbappe
Oficialilor parizieni nu le-a picat foarte bine faptul că l-au pierdut gratis pe Kylian Mbappe, în această vară. Conducătorii de pe ”Parc des Princes” vor să rezolve golul lăsat de starul francez, în atacul lui PSG, scrie digisport.ro.

Parizienii și-au îndreptat atenția către Vinicius Junior, nimeni altul decât starul lui Real Madrid. Echipa din capitala Franței urmărește cu atenție situația brazilianului, dar și a altor jucători, în speranța găsirii unui înlocuitor pentru Mbappe.

Orice oportunitate de a transfera un jucător cu o valoare apropiată va fi cu siguranță exploatată de campioana Franței. În plus, pe lângă Vinicius de la Real Madrid, Lamine Yamal de la Barcelona este și el vizat pentru un transfer de renume, potrivit RMC Sport.

Relația dintre PSG și Real Madrid este foarte deteriorată, în special după transferul lui Mbappe pe ”Santiago Bernabeu”. Achiziția jucătorului pare greu de realizat, dar conducătorii parizieni dispun de finanțele necesare, pentru a realiza un transfer de impact.

180 de milioane de euro este cota de piață a lui Vinicius, potrivit Transfermarkt.
24 de goluri și 11 pase de gol a reușit în acest sezon Vinicius, în toate competițiile.
12 trofee a câștigat Vinicius la Real Madrid, printre care și două Ligi ale Campionilor.
Rodrygo a fost și el în vizorul lui PSG
Potrivit presei spaniole, Rodrygo are pe masă două oferte, una de la PSG și cealaltă de la Manchester City, însă nici măcar nu le-a studiat, deoarece nu ia în calcul decât să rămână la Real Madrid.

Decizia spune multe despre ambiția lui Rodrygo de a rămâne titular la Real Madrid, în contextul în care PSG și Manchester City sunt deținute de Qatar, respectiv Emiratele Arabe Unite, și i-ar putea acorda un salariu mult mai mare decât cel primit în Spania.